Nærmere Kanten - Bachelorforestilling Musikkteater ved NSKI. 13. og 14. juni 2023

IAPs ene brukerrepresentant i styret, Adriane Violetta Strand Simon, medvirker i denne avgangsforestillingen som bachelorstudentene ved NSKI høyskole arrangerer. 

Den 13. og 14. juni er det norgespremiere på den svenske musikalen "Nærmere kanten" på Riksscenen i Oslo. Dette er bachelorstudentene ved NSKI Høyskole sin avgangsforestilling og de gleder seg enormt til å dele denne skjulte perlen av en musikal med det norske publikum!

Musikalen tar opp viktige temaer rundt psykisk helse, der et sentralt budskap er at vi må tørre å snakke høyt om det. "Nærmere kanten" ble til gjennom et samarbeid med Stiftelsen Gyllenkroken i Gøteborg, en stiftelse for personer med utfordringer rundt psykisk helse, og deres pårørende. Musikalen er basert på deltagernes egne historier. I "Nærmere kanten" får derfor publikum et ekte, vakkert og rått bilde av hvordan det er å handtere utfordringer rundt psykisk helse.

"Nærmere kanten" sin musikk og sangtekster er skrevet av Patric Rydman og Martin Schaub. Manuset er skrevet av Mattias Palm og oversatt til norsk av Christian Ranke. De er så heldige å ha med opphavsmannen Mattias Palm som regissør.

BILLETTER:
Voksen: 250 kr
Student: 150 kr
Student NSKI: 100 kr
STED:
Riksscenen - Trondheimsveien 2, 0560, Oslo
FORESTILLINGER:
13. Juni:
16:00 Lag Carpe
19:30 Lag Diem
14. Juni:
16:00 Lag Diem
19:30 Lag Carpe
Forestillingenes varighet er 2 timer og 30 minutter, inkludert pause.

IAPs formidlingspris 2023

08 mai 2023

Årets vinner av IAPs formidlingspris er: Kim Edgar Karlsen! Her er juryens (Hanne Weie Oddli og Peder Kjøs) begrunnelse for tildelingen til årets vinner: 

Til toppen