Agora 2020: Fag i forandring

Vel møtt til årets Agora, torsdag 10. september i Litteraturhuset i Oslo, hvor vi samles til dialoger rundt psykologiske trender.

Agora 2020: Fag i forandring

Agora er IAPs årlige vitamin­innsprøytning, som skal inspirere til positivt faglig engasjement og utvikling. Årets Agora slår fag­treffet og rebell­treffet sammen. Vi starter med å la oss inspirere og engasjere av to plenums­innlegg som berører begrensninger og muligheter. Deretter inviterer vi til rundebordskonferanser hvor vi utforsker viktige problem­stillinger i faget vårt.

Det finnes mange arenaer hvor vi lærer nye ting, og settes inn i konkrete metoder. Men færre arenaer hvor vi virkelig har anledning til å drøfte vesentlige problem­stillinger i faget vårt. Årets form og tema handler derfor vel så mye om en anledning til å kjenne det faglige engasjementet boble igjen og la seg inspirere i eget fag og virke.

Vi tror dette kan bli grundige, og veldig spennende, samtaler. Det blir litt tilbake til Agoras røtter og tilbake til fag­torget. Her skaper vi torget sammen.

IAP fyller 40 år!

23 august 2023

Vi feirer med seminar og jubileumsmiddag fredag 24. november på Litteraturhuset i Oslo, Amalie Skram-salen fra kl. 13.00. Jubileumsmiddag kl. 19.00. Påmelding innen 1. november til iap@iapnett.no Dette arrangementet er åpent for medlemmer og kandidatmedlemmer og det er først til mølla da det er begrenset antall plasser. 

Til toppen