Agora 2020: Fag i forandring

Vel møtt til årets Agora, torsdag 10. september i Litteraturhuset i Oslo, hvor vi samles til dialoger rundt psykologiske trender.

Agora 2020: Fag i forandring

Agora er IAPs årlige vitamin­innsprøytning, som skal inspirere til positivt faglig engasjement og utvikling. Årets Agora slår fag­treffet og rebell­treffet sammen. Vi starter med å la oss inspirere og engasjere av to plenums­innlegg som berører begrensninger og muligheter. Deretter inviterer vi til rundebordskonferanser hvor vi utforsker viktige problem­stillinger i faget vårt.

Det finnes mange arenaer hvor vi lærer nye ting, og settes inn i konkrete metoder. Men færre arenaer hvor vi virkelig har anledning til å drøfte vesentlige problem­stillinger i faget vårt. Årets form og tema handler derfor vel så mye om en anledning til å kjenne det faglige engasjementet boble igjen og la seg inspirere i eget fag og virke.

Vi tror dette kan bli grundige, og veldig spennende, samtaler. Det blir litt tilbake til Agoras røtter og tilbake til fag­torget. Her skaper vi torget sammen.

IAPs Formidlingspris 2022

03 mai 2022

Årets vinner av IAPs Formidlingspris 2022 er Torkil Berge! Juryen, bestående av Hanne Weie Oddli og Peder Kjøs, utropte vinneren under IAPs årsmøte med denne nydelige talen:

Kunngjøring årsmøte IAP 29. april kl. 18.30 Litteraturhuset Oslo

28 mars 2022

IAPs årsmøte finner sted fredag 29. april kl. 17.30 på Litteraturhuset i Oslo, Amalie Skram-salen. Saker til årsmøtet må være sendt inn til styret v/styreleder Are Evang, innen fredag 18. mars.  Påmelding til årsmøtet sendes til iap@iapnett.no innen 21. april.

Til toppen