Agora 2020: Fag i forandring

Vel møtt til årets Agora, torsdag 10. september i Litteraturhuset i Oslo, hvor vi samles til dialoger rundt psykologiske trender.

Agora 2020: Fag i forandring

Agora er IAPs årlige vitamin­innsprøytning, som skal inspirere til positivt faglig engasjement og utvikling. Årets Agora slår fag­treffet og rebell­treffet sammen. Vi starter med å la oss inspirere og engasjere av to plenums­innlegg som berører begrensninger og muligheter. Deretter inviterer vi til rundebordskonferanser hvor vi utforsker viktige problem­stillinger i faget vårt.

Det finnes mange arenaer hvor vi lærer nye ting, og settes inn i konkrete metoder. Men færre arenaer hvor vi virkelig har anledning til å drøfte vesentlige problem­stillinger i faget vårt. Årets form og tema handler derfor vel så mye om en anledning til å kjenne det faglige engasjementet boble igjen og la seg inspirere i eget fag og virke.

Vi tror dette kan bli grundige, og veldig spennende, samtaler. Det blir litt tilbake til Agoras røtter og tilbake til fag­torget. Her skaper vi torget sammen.

Agoraseminar 7. mars

16 november 2023

"Psykologis teori - meningsfylde eller tynn suppe?"  Om hvordan meningsløshet og sammenheng forstås og håndteres i terapi. Skal det tåles eller bør det kureres? Hva henger egentlig sammen med hva?

IAP fyller 40 år!

30 oktober 2023

Vi feirer med seminar og jubileumsmiddag fredag 24. november på Litteraturhuset i Oslo, Amalie Skram-salen fra kl. 13.00. Jubileumsmiddag kl. 19.00. Påmelding innen 1. november til iap@iapnett.no Dette arrangementet er åpent for medlemmer og kandidatmedlemmer og det er først til mølla da det er begrenset antall plasser. 

Til toppen