IAPs fagutviklingsstipend gir resultater.

"Den blanke tavlen. Tverrfaglig arbeid med barn og unge med somatiske symptomtilstander"

Nina Handelsby, Habiliteringstenesta for barn og unge, Haukeland universitetssykehus fikk i 2020 tildelt støtte fra IAPs fagutviklingsstipend til å utarbeide denne artikkelen som nå er publisert hos Tidsskrift for Norsk psykologforening. 
Artikkelen er skrevet i samarbeid med Irene Elgen, Spesialpoliklinikken, Klinikk psykisk helsevern for barn og unge, Haukeland Universitetssykehus. 

Tverrfaglige konsultasjoner med barn og ungdom som har somatiske symptomtilstander er ofte krevende klinisk arbeid. Ved å aktivt bruke tavle og elementer fra familie- og samtaleterapi kan den tverrfaglige konsultasjonen i seg selv være en terapeutisk intervensjon.

Lenke til artikkelen publisert i Tidsskrift for Norsk psykologforening finner du her: "Den blanke tavlen."

Søknadsfrist for IAPs fagutviklingsstipend er 1. november 2021.

Treff og inspirasjonsforedrag i Tromsø 27. april

28 februar 2023

Vil du treffe kollegaer, nyte enkel servering og høre Espen Skorstad snakke om: Den mørke triade i personlighetspsykologi - Narsissisme, psykopati og machiavellisme - og dens betydning i rekruttering og ledelse. 27. april kl. 18.30 på restaurant Hildr. Gratis for medlemmer, kr 100,- for ikke-medlemmer. Vipps i døra. Påmelding til iap@iapnett.no innen 20. april. Begrenset plass - først til mølla!

Til toppen