Endelig - IAPs brukermedvirkningsfilm er lansert!

Endelig - IAPs brukermedvirkningsfilm er lansert!

"Den vet best hvor skoen trykker, den som har den på."

IAP er så heldige å ha to dyktige og foretaksomme brukerrepresentanter i vårt styre. Vi har laget en informasjonsfilm om brukermedvirkning. 

Se filmen

Vi ønsker at at alle IAPs kandidater skal ha kunnskap om hvordan man kan nyttiggjøre seg erfaringskompetanse på ulike nivåer. Derfor har IAPs to brukerrepresentanter Adriane Strand Simon og Ida Marie Fagerhøi (tidligere brukerrepresentant), samt nestleder Lene Holum laget film om dette temaet, profesjonelt ivaretatt av Arne Thoresen.

IAP Salong 26. september 2024

21 mai 2024

Vel møtt til IAP Salong i IAPs lokaler i Nordahl Brunsgate 22, Oslo. Kl. 18.30. Magnus Johan Engen: "Hvordan ser det psykologfaglige innholdet ut i et spesialisert tilbud for bipolare lidelser? Hvordan kombinere de standardiserte tiltakene med persontilpasset forståelse og behandling?."

IAPs formidlingspris 2024

22 april 2024

Årets vinner av IAPs formidlingspris er: Hedvig Montgomery! I forbindelse med IAPs årsmøte 19. april 2024, ble årets formidlingspris høytidelig kunngjort av juryen. Juryen besto av Hanne Weie Oddli og Peder Kjøs, og her er deres begrunnelse for tildelingen til årets vinner: 

Til toppen