Et lite tilbakeblikk på IAP Salong med Anne-Kristin Imenes 3. februar 2022

Et lite tilbakeblikk på IAP Salong med Anne-Kristin Imenes 3. februar 2022

I 2018 kom Anne-Kristin Imenes med sin bok "Allmennpsykologi", med støtte bl.a fra IAP sitt fagutviklingsstipend. 
Endelig var det tid for å invitere IAP sine medlemmer til å høre mer om boka og fagfeltet.

 

Anne-Kristin Imenes fortalte levende og engasjerende om sitt arbeid  med å tilpasse faget vårt til en kommunal setting. Når man jobber i en kommune, har man helt andre rammer enn i spesialisthelsetjenesten, og det påvirker fagutøvelsen.
Før denne boka kom, var det ikke skrevet mye om dette. Hvordan kan man se for seg en allmennpsykologisk praksis? Hvilke metoder har vi? Hvem er viktige samarbeidspartnere? Hvordan jobber vi sammen med andre yrkesgrupper? Dette er viktige problemstillinger. 
Imenes er opptatt av å etablere allmennpsykologi som et fagfelt, og har vært med på å stifte Norsk forening for allmennpsykologi. De skal ha sin første konferanse i juni 2022.

NESTE IAP SALONG ER 31.3.2022.

Treff og inspirasjonsforedrag i Tromsø 27. april

28 februar 2023

Vil du treffe kollegaer, nyte enkel servering og høre Espen Skorstad snakke om: Den mørke triade i personlighetspsykologi - Narsissisme, psykopati og machiavellisme - og dens betydning i rekruttering og ledelse. 27. april kl. 18.30 på restaurant Hildr. Gratis for medlemmer, kr 100,- for ikke-medlemmer. Vipps i døra. Påmelding til iap@iapnett.no innen 20. april. Begrenset plass - først til mølla!

Til toppen