Et lite tilbakeblikk på IAP Salong med Anne-Kristin Imenes 3. februar 2022

Et lite tilbakeblikk på IAP Salong med Anne-Kristin Imenes 3. februar 2022

I 2018 kom Anne-Kristin Imenes med sin bok "Allmennpsykologi", med støtte bl.a fra IAP sitt fagutviklingsstipend. 
Endelig var det tid for å invitere IAP sine medlemmer til å høre mer om boka og fagfeltet.

 

Anne-Kristin Imenes fortalte levende og engasjerende om sitt arbeid  med å tilpasse faget vårt til en kommunal setting. Når man jobber i en kommune, har man helt andre rammer enn i spesialisthelsetjenesten, og det påvirker fagutøvelsen.
Før denne boka kom, var det ikke skrevet mye om dette. Hvordan kan man se for seg en allmennpsykologisk praksis? Hvilke metoder har vi? Hvem er viktige samarbeidspartnere? Hvordan jobber vi sammen med andre yrkesgrupper? Dette er viktige problemstillinger. 
Imenes er opptatt av å etablere allmennpsykologi som et fagfelt, og har vært med på å stifte Norsk forening for allmennpsykologi. De skal ha sin første konferanse i juni 2022.

NESTE IAP SALONG ER 31.3.2022.

Nærmere Kanten - Bachelorforestilling Musikkteater ved NSKI. 13. og 14. juni 2023

15 mai 2023

IAPs ene brukerrepresentant i styret, Adriane Violetta Strand Simon, medvirker i denne avgangsforestillingen som bachelorstudentene ved NSKI høyskole arrangerer.  Den 13. og 14. juni er det norgespremiere på den svenske musikalen "Nærmere kanten" på Riksscenen i Oslo. Dette er bachelorstudentene ved NSKI Høyskole sin avgangsforestilling og de gleder seg enormt til å dele denne skjulte perlen av en musikal med det norske publikum!

IAPs formidlingspris 2023

08 mai 2023

Årets vinner av IAPs formidlingspris er: Kim Edgar Karlsen! Her er juryens (Hanne Weie Oddli og Peder Kjøs) begrunnelse for tildelingen til årets vinner: 

Til toppen