IAP går til filmen!

IAP går til filmen!

"Hvordan bruke en bruker?"

IAP er så heldige å ha to dyktige og foretaksomme brukerrepresentanter i vårt vårt styre. Vi lager nå en informasjonsfilm om brukermedvirkning. Vi ønsker at at alle IAPs kandidater skal ha kunnskap om hvordan man kan nyttiggjøre seg erfaringskompetanse på ulike nivåer. Derfor er IAPs to brukerrepresentanter Adriane Strand Simon og Ida Marie Fagerhøi, samt nestleder Lene Holum godt i gang med filmopptak, profesjonelt ivaretatt av Arne Thoresen.

Nærmere Kanten - Bachelorforestilling Musikkteater ved NSKI. 13. og 14. juni 2023

15 mai 2023

IAPs ene brukerrepresentant i styret, Adriane Violetta Strand Simon, medvirker i denne avgangsforestillingen som bachelorstudentene ved NSKI høyskole arrangerer.  Den 13. og 14. juni er det norgespremiere på den svenske musikalen "Nærmere kanten" på Riksscenen i Oslo. Dette er bachelorstudentene ved NSKI Høyskole sin avgangsforestilling og de gleder seg enormt til å dele denne skjulte perlen av en musikal med det norske publikum!

IAPs formidlingspris 2023

08 mai 2023

Årets vinner av IAPs formidlingspris er: Kim Edgar Karlsen! Her er juryens (Hanne Weie Oddli og Peder Kjøs) begrunnelse for tildelingen til årets vinner: 

Til toppen