IAP Salong 25. januar 2024

IAP Salong 25. januar 2024

Vel møtt til IAP Salong i IAPs lokaler i Nordahl Brunsgate 22, Oslo. Kl. 18.30.

Brita Bjørkelo: "Tilskuerbaserte intervensjoner mot seksuell trakassering på jobben."

Et pågående arbeid med å ferdigstille en norsk versjon av en danskutviklet tilskuerbasert intervensjon rettet mot seksuell trakassering. Hvordan tilpasse intervensjoner til konkrete organisasjoner? Betraktinger og refleksjoner i organisasjonspsykologisk intervensjonsarbeid.

Brita Bjørkelo er psykolog, doktorgrad i arbeids- og organisasjonspsykologi og jobber som professor i politivitenskap med særlig henblikk på arbeids- og organisasjonspsykologi og ledelse ved Politihøyskolen. Hun jobber også som professor i organisasjonspsykologi ved Oslo Nye Høyskole.

Enkel servering.

Vel møtt!

Agoraseminar 7. mars, Litteraturhuset i Oslo

01 februar 2024

"Psykologisk teori - meningsfylde eller tynn suppe?"  Om hvordan meningsløshet og sammenheng forstås og håndteres i terapi. Skal det tåles eller bør det kureres? Hva henger egentlig sammen med hva?

IAP fyller 40 år!

30 oktober 2023

Vi feirer med seminar og jubileumsmiddag fredag 24. november på Litteraturhuset i Oslo, Amalie Skram-salen fra kl. 13.00. Jubileumsmiddag kl. 19.00. Påmelding innen 1. november til iap@iapnett.no Dette arrangementet er åpent for medlemmer og kandidatmedlemmer og det er først til mølla da det er begrenset antall plasser. 

Til toppen