"Kjære leder. Slik får du det beste ut av de fleste." Ny bok fra Gitte og Thomas Nesset Midelfart.

"Kjære leder. Slik får du det beste ut av de fleste." Ny bok fra Gitte og Thomas Nesset Midelfart.

27. mars var det lansering av denne boka på Litteraturhuset i Oslo.

Gitte og Thomas Midelfart er organisasjonspsykologer og har skrevet en bok til ledere om ledelse. De mottok fagutviklingsstipend fra IAP, så vi gleder oss over denne boka som kan gi både ledere og andre som er opptatt av ledelse, inspirasjon og faglig påfyll. Det er en praktisk og lettlest bok, men ingen lettvekter. Den er fundert på ny forskning og ekteparets erfaring med lederutvikling.

IAP Salong 26. september 2024

21 mai 2024

Vel møtt til IAP Salong i IAPs lokaler i Nordahl Brunsgate 22, Oslo. Kl. 18.30. Magnus Johan Engen: "Hvordan ser det psykologfaglige innholdet ut i et spesialisert tilbud for bipolare lidelser? Hvordan kombinere de standardiserte tiltakene med persontilpasset forståelse og behandling?."

Endelig - IAPs brukermedvirkningsfilm er lansert!

25 april 2024

"Den vet best hvor skoen trykker, den som har den på." IAP er så heldige å ha to dyktige og foretaksomme brukerrepresentanter i vårt vårt styre. Vi har laget en informasjonsfilm om brukermedvirkning.

IAPs formidlingspris 2024

22 april 2024

Årets vinner av IAPs formidlingspris er: Hedvig Montgomery! I forbindelse med IAPs årsmøte 19. april 2024, ble årets formidlingspris høytidelig kunngjort av juryen. Juryen besto av Hanne Weie Oddli og Peder Kjøs, og her er deres begrunnelse for tildelingen til årets vinner: 

Til toppen