Psykologforeningen gjeninnfører krav til fysiske møter i veiledning

Psykologforeningen gjeninnfører krav til fysiske møter i veiledning

Unntakene vedrørende krav til fysiske møter i veiledning opphører fra 1. april 2022.

Utfyllende bestemmelser med kriterier for digital veiledning gjelder fra 1. april 2022. Det betyr at det første møtet mellom veileder og psykolog skal være fysisk møte, og at det avtales fysiske veiledningsmøter minst annenhver måned i veiledningsperioden slik det står i utfyllende bestemmelser. Dette betyr at det må startes med fysiske møter i løpet av mai 2022.

Gruppeveiledning via video godkjennes fortsatt som et unntak fra gjeldende regelverk. Gruppeveiledning skal skje i grupper på maksimalt fire deltagere, som alle må være psykologer. Det stilles samme krav som til individuell veiledning, slik at det første møtet mellom veileder og psykolog skal være et fysisk møte, og at det skal avtales fysiske veiledningsmøter minst annenhver måned i veiledningsperioden. Dette betyr at det må startes med fysiske møter i løpet av mai 2022.

Informasjon fra Psykologforeningen

 

Nærmere Kanten - Bachelorforestilling Musikkteater ved NSKI. 13. og 14. juni 2023

15 mai 2023

IAPs ene brukerrepresentant i styret, Adriane Violetta Strand Simon, medvirker i denne avgangsforestillingen som bachelorstudentene ved NSKI høyskole arrangerer.  Den 13. og 14. juni er det norgespremiere på den svenske musikalen "Nærmere kanten" på Riksscenen i Oslo. Dette er bachelorstudentene ved NSKI Høyskole sin avgangsforestilling og de gleder seg enormt til å dele denne skjulte perlen av en musikal med det norske publikum!

IAPs formidlingspris 2023

08 mai 2023

Årets vinner av IAPs formidlingspris er: Kim Edgar Karlsen! Her er juryens (Hanne Weie Oddli og Peder Kjøs) begrunnelse for tildelingen til årets vinner: 

Til toppen