Treff og inspirasjonsforedrag i Tromsø 27. april

Vil du treffe kollegaer, nyte enkel servering og høre Espen Skorstad snakke om:

"Den mørke triade i personlighetspsykologi -

Narsissisme, psykopati og machiavellisme - og dens betydning i rekruttering og ledelse."

 

27. april kl. 18.30 på restaurant Hildr.
Gratis for medlemmer, kr 100,- for ikke-medlemmer. Vipps i døra.
Påmelding til iap@iapnett.no innen 20. april.
Begrenset plass - først til mølla!

Espen Skorstad er spesialist i organisasjonspsykologi, medgrunnlegger av Cut-e og Fairsight, og forfatter av boka "Rett person til rett tid". Han har over 20 års erfaring fra arbeid med rekruttering og seleksjon, med selskaper som Manchester United, Ericsson og Facebook på kundelista. Kanskje er det hans møter med en lang rekke lederkandidater i rekrutteringsarbeid som har tent interessen for eksempler på destruktivt lederskap? 
Det har i alle fall ført til bokprosjektet "Narcissism in 21st Century", der ett av temaene er narsissisme og ledelse.

IAP står for Institutt for aktiv psykoterapi. IAP Videreutdanner psykologer, og tilbyr spesialistprogrammer innenfor barne- og ungdomspsykologi, voksenpsykologi, familiepsykologi og systemisk arbeid, organisasjonspsykologi og gruppeterapi. 
IAP springer ut fra et faglig engasjement og en motkultur mot det rådende psykodynamiske perspektivet i psykologien på 70-tallet. IAP har også i lang tid arrangert faglige arrangementer i Oslo og Bergen. Nå er det på tide å starte opp i Nord-Norge også.

Agoraseminar 7. mars, Litteraturhuset i Oslo

01 februar 2024

"Psykologisk teori - meningsfylde eller tynn suppe?"  Om hvordan meningsløshet og sammenheng forstås og håndteres i terapi. Skal det tåles eller bør det kureres? Hva henger egentlig sammen med hva?

IAP Salong 25. januar 2024

24 januar 2024

Vel møtt til IAP Salong i IAPs lokaler i Nordahl Brunsgate 22, Oslo. Brita Bjørkelo: "Tilskuerbaserte intervensjoner mot seksuell trakassering på jobben."

Til toppen