Trivelig førjulsseminar 1. desember

Trivelig førjulsseminar 1. desember

I tradisjon tro, ønsket IAP å takke alle sine bidragsytere i året som har gått med et førjulsseminar på Litteraturhuset i Oslo.

Kvelden bød på faglig inspirasjon med Halvor Kjølstad. Hans lavmælte, kloke og rørende fortelling om utvikling og vekst i grupper, fikk publikum virkelig til å lytte og lære. Takk, Halvor!

Styreleder Are takket i sin tale alle som bidrar inn i IAPs organisasjon. IAP har et stort aktivitetsnivå og har vind i seilene nå med fulle programmer og mange interessenter til fremtidige program. 
Nestleder Lene mintes Per Eriksen som døde brått i fjor, noen dager etter forrige juleseminar, hvor han deltok med stor nysgjerrighet og engasjement. Mange fine og morsomme historier om Per ble delt denne kvelden.

Høy skravlefaktor, god mat og drikke og gleden over å treffes igjen, betegner godt resten av et vellykket arrangement på Litteraturhuset i Oslo.

Neste år fyller IAP 40 år! Dette skal feires fredag 24. november 2023 på Litteraturhuset i Oslo.

Treff og inspirasjonsforedrag i Tromsø 27. april

28 februar 2023

Vil du treffe kollegaer, nyte enkel servering og høre Espen Skorstad snakke om: Den mørke triade i personlighetspsykologi - Narsissisme, psykopati og machiavellisme - og dens betydning i rekruttering og ledelse. 27. april kl. 18.30 på restaurant Hildr. Gratis for medlemmer, kr 100,- for ikke-medlemmer. Vipps i døra. Påmelding til iap@iapnett.no innen 20. april. Begrenset plass - først til mølla!

Til toppen