Trivelig førjulsseminar 1. desember

Trivelig førjulsseminar 1. desember

I tradisjon tro, ønsket IAP å takke alle sine bidragsytere i året som har gått med et førjulsseminar på Litteraturhuset i Oslo.

Kvelden bød på faglig inspirasjon med Halvor Kjølstad. Hans lavmælte, kloke og rørende fortelling om utvikling og vekst i grupper, fikk publikum virkelig til å lytte og lære. Takk, Halvor!

Styreleder Are takket i sin tale alle som bidrar inn i IAPs organisasjon. IAP har et stort aktivitetsnivå og har vind i seilene nå med fulle programmer og mange interessenter til fremtidige program. 
Nestleder Lene mintes Per Eriksen som døde brått i fjor, noen dager etter forrige juleseminar, hvor han deltok med stor nysgjerrighet og engasjement. Mange fine og morsomme historier om Per ble delt denne kvelden.

Høy skravlefaktor, god mat og drikke og gleden over å treffes igjen, betegner godt resten av et vellykket arrangement på Litteraturhuset i Oslo.

Neste år fyller IAP 40 år! Dette skal feires fredag 24. november 2023 på Litteraturhuset i Oslo.

IAP Salong 20.10.2022

26 september 2022

Til våre medlemmer og kandidatmedlemmer. Vel møtt til IAP Salong i IAPs lokaler, Nordahl Brunsgate 22, Oslo. Torsdag 20. oktober kl. 18.30 Sarah Abraham: Egnethetsvurdering – hva har det med psykologi å gjøre?

Til toppen