Trivelig førjulsseminar 1. desember

Trivelig førjulsseminar 1. desember

I tradisjon tro, ønsket IAP å takke alle sine bidragsytere i året som har gått med et førjulsseminar på Litteraturhuset i Oslo.

Kvelden bød på faglig inspirasjon med Halvor Kjølstad. Hans lavmælte, kloke og rørende fortelling om utvikling og vekst i grupper, fikk publikum virkelig til å lytte og lære. Takk, Halvor!

Styreleder Are takket i sin tale alle som bidrar inn i IAPs organisasjon. IAP har et stort aktivitetsnivå og har vind i seilene nå med fulle programmer og mange interessenter til fremtidige program. 
Nestleder Lene mintes Per Eriksen som døde brått i fjor, noen dager etter forrige juleseminar, hvor han deltok med stor nysgjerrighet og engasjement. Mange fine og morsomme historier om Per ble delt denne kvelden.

Høy skravlefaktor, god mat og drikke og gleden over å treffes igjen, betegner godt resten av et vellykket arrangement på Litteraturhuset i Oslo.

Neste år fyller IAP 40 år! Dette skal feires fredag 24. november 2023 på Litteraturhuset i Oslo.

IAP Salong 26. september 2024

21 mai 2024

Vel møtt til IAP Salong i IAPs lokaler i Nordahl Brunsgate 22, Oslo. Kl. 18.30. Magnus Johan Engen: "Hvordan ser det psykologfaglige innholdet ut i et spesialisert tilbud for bipolare lidelser? Hvordan kombinere de standardiserte tiltakene med persontilpasset forståelse og behandling?."

Endelig - IAPs brukermedvirkningsfilm er lansert!

25 april 2024

"Den vet best hvor skoen trykker, den som har den på." IAP er så heldige å ha to dyktige og foretaksomme brukerrepresentanter i vårt vårt styre. Vi har laget en informasjonsfilm om brukermedvirkning.

IAPs formidlingspris 2024

22 april 2024

Årets vinner av IAPs formidlingspris er: Hedvig Montgomery! I forbindelse med IAPs årsmøte 19. april 2024, ble årets formidlingspris høytidelig kunngjort av juryen. Juryen besto av Hanne Weie Oddli og Peder Kjøs, og her er deres begrunnelse for tildelingen til årets vinner: 

Til toppen